College Tour met Joseph Oubelkas (8 november 2018)

Eén van onze succesvolle projecten, de ‘dialoogavonden’ van de afgelopen twee jaar, willen wij dit jaar in een andere vorm weer voortzetten.

Wij gaan verschillende sprekers uitnodigen, die een succesvolle carrière hebben en/of gasten met interessante, leerzame en inspirerende verhalen. Tijdens de College Tour gaan wij aan onze gasten vragen om een korte presentatie/ lezing te geven, waarop er vragen vanuit het publiek gesteld kunnen worden.

Onze tweede gast is Joseph Oubelkas.

Een onverwachte, bizarre gebeurtenis verandert het comfortabele leven van de succesvolle jonge ondernemer; Joseph Oubelkas. Bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een buitenlandse gevangenis. Joseph Oubelkas inspireert, ontroert en verbindt. Hij spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levensveranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Onlangs verscheen de achttiende druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat hij hierover schreef en de vijfde druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap.

Waarom wij Joseph hebben gekozen als gast heeft met de volgende vragen te maken:
– Hoe motiveer ik mijzelf als de wereld om mij heen in elkaar valt?
– Wat vraagt het om in mijn waarden te blijven geloven als die dagelijks worden bedreigd: ‘Wie ben ik en waar sta ik voor?’
– Hoe geef ik de mensen om mij heen een teamgevoel en inspireer ik anderen?

Wil je erbij zijn?
Meld je aan vanwege beperkte plekken!!!
info@youngamsterdam.nu

Wanneer: 8 november 2018

Tijdstip: 18 uur
Locatie: Calvijn College Amsterdam
Pieter Calandlaan 3,
1065KH Amsterdam

Gratis entree | Aanmelden verplicht
Aanmelden en info:

info@youngamsterdam.nu
www.youngamsterdam.nu

Meld je nu aan!

Leave a Reply