College Tour: Dialoog & Inspiratie met Fatima Elatik (11 mei 2018)

Eén van onze succesvolle projecten, de ‘dialoogavonden’ van de afgelopen twee jaar, willen wij dit jaar in een andere vorm weer voortzetten.

Wij gaan verschillende sprekers uitnodigen, die een succesvolle carrière hebben en/of gasten met interessante, leerzame en inspirerende verhalen. Tijdens de College Tour gaan wij aan onze gasten vragen om een korte presentatie/ lezing te geven, waarop er vragen vanuit het publiek gesteld kunnen worden.

Onze eerste gast is Fatima Elatik. Zij zet zich al jaren in voor de stad en was zelf jaren lang politiek actief. Fatima Elatik als persoon en als bestuurder vecht ze tegen alle vormen van uitsluiting. Zij staat voor een Nederland waar religie of etnische achtergrond niet telt, maar waar de verantwoordelijkheid die je neemt in de samenleving belangrijk is. Een samenleving waarin hard wordt gestreden om iedereen een kans te geven om te excelleren en waar onderlinge verbondenheid wordt versterkt. Fatima inspireert ons door haar doorzettingsvermogen. Ondanks tegenwind van de media blijft ze knokken en stand houden om te vechten voor een rechtvaardige samenleving.

Wij zijn benieuwd naar haar drijfveer en verhaal. Ook benieuwd? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Dagvoorzitter: Dione Hafiez

Inloop: 18:00 uur (met hapjes)
Programma: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Speak Up Zaal
Calvijn college,
Pieter Calandlaan 3,
1065 KH Amsterdam

Gratis entree | Aanmelden verplicht
Aanmelden en info:

info@youngamsterdam.nu
www.youngamsterdam.nu

Meld je nu aan!

Leave a Reply